Praktik No. 2 Dag 1

De sociale medier, gjorde deres magi og gav mig friheden til at vælge mellem hele 4 praktiksteder. Efter 2 samtaler og tænken frem og tilbage endte valget hos Purpose Makers, et konsulent bureau startet af Ole og Lærke som jeg har arbejdet sammen med på TEDx. Her skal jeg være fanefører på deres initiativ (for det hedder ikke projekt, siger Dorthe, da det er noget som en dag skal afsluttes). Det skal jeg så lige huske hver gang jeg omtaler det. Cykling uden alder hedder det, og missionen er at sammesmelte frivillige med vores ældre borgere, og give dem gode oplevelser, ved at tage dem med ud i det blå på rickshaws. Et meget ligetil pro… initiativ, som har den gode ånd jeg gerne vil arbejde for, og kompetente og dygtige bagmænd, som jeg håber at kunne lære en del af.

 

Den første dag er således gået med at blive sat op til diverse mails, på wordpress, i podio, google docs og facebook. Så må vi se om der skal tilføjes lidt instagram også.

Der er et évent under opsejling, en cykeltur fra intet mindre end Odense til Hamborg. 300 km, 20 ældre, 10 rickshaws og 20 frivillige. Der skal laves PR, cykles, spilles kort og mingles med den ældre generation, som jeg faktisk har et meget begrænset kendskab til, da jeg ikke har været så tæt med mine egne ældre i familien. Derfor bliver det en udfordring på ikke kun det faglige men også personlige, og jeg glæder mig!

Dagen har stået på aftaler med Flensborg/Rendsborg (med d, altså, hvorfor?), om at lave velkomst komitéer. Der var svar på under 10 min og stor opbakning. Tænk hvis alt gik så nemt.

Der skal laves aftaler med DR øst og Randers og/eller anden by i det område, som er ved at implementere CUA.

En pressemeddelelse er under udarbejdning, og skal godkendes, hvorefter jeg skal igang med en ligeså.

Day one. Vi er i gang, og det bliver pisse fedt!

 

 Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s