Enden nærmer sig

Så er det ved at være sidste uge… Næsten…

Vi er stadig mig i vore projekt, og jeg er egentlig ret ærgelig over man ikke når at følge det til dørs. Men vi har siddet de sidste par uger og skaffet endelige leverandører til at producere app (udfordring, alt for kort tid og en helt ny platform). Skaffet designere, og youtube programmører (udfordring: youtube.dk ikke lanceret endnu, svært at lave en branded kanal når det kører under globalt, da man skal købe annoncer osv).

Endeligt har vi indgået et samarbejde med Bacon som skal være med til at lave de endelige film, og de har været en stor hjælp i forhold til at udvikle og finpudse konceptet. Det har været nogle super spændende møder med masser af diskussion.

Nu skal vi endelig igang med at engagere embassadører, hvilket jeg er ret spændt på hvordan kommer til at forløbe. Men A herfra, sidder med hele netværket, og har gjort det før, så mon ikke det lykkedes igen.

Derudover har jeg siddet med på et lille bitte side projekt, hvor vi skal lave en intern film for CC. Har researchet klip og skal med ud og lave den færdig hos Minerva film om lidt. Dejligt at lave noget hvor jeg rent faktisk skal tage stilling til nogle ting. 🙂

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s