Lost Track

af ugerne..

Men opsummering er at vi nu endelig er ved at nærme os et go fra N efter div debriefs. Er lige kommet tilbage fra møde med mediebureau Carat (og sagt hej til Becs) hvor der skulle defineres roller. Hvem laver kreativt her. Meget apropro klasse diskussioner om nye tendenser i branchen.

I den kommende uge skal vi lave en endlig timeline, som bliver noget af et puslespil. Men hvis vores app ikke er lang tid om at blive produceret ser det vist meget fornuftigt ud. Der skal engageres ambassadører og laves medieplanlægning færdigt, hvor vi skal udarbejde den kreative løsning på et evt metro takeover.

Det har været spændende at være med til møderne idag, har siddet på spidsen af stolen og haft lyst til at springe ind en gang i mellem, og gjort det lidt, for at sige, nej men det er sådan her vi mener det. Det kommer jo alt sammen ned til om man kan formidle det man gerne vil sige i den sidste ende. Spændende spændende.

Det begynder at tage form, og det er fedt at være med fra starten og se processerne. Lige pludselig gi’r skole mening og aha oplevelser kommer gang på gang.

Advertisements


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s